12/07/15

Από τη μοτοπορεία σε Αγ.Αναργύρους-Ίλιον-Περιστέρι και μικροφωνική στο μετρό Περιστερίου (4/12) για την πορεία στον Πειραιά 19/12


Μοτοπορεία και μικροφωνική αλληλεγγύης στους μετανάστες-τριες και πρόσφυγες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4/12 από συντρόφισσες και συντρόφους από τις γειτονιές της δυτικής Αττικής.
Στη μοτοπορεία που κινήθηκε στις περιοχές των Αγίων Αναργύρων, του Ιλίου και του Περιστερίου, και στην οποία συμμετείχαν 20 μηχανάκια, πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια, ενώ πανό αναρτήθηκαν στις πλατείες των Αγίων Αναργύρων και στην πλατεία δημαρχείου στο Περιστέρι. Η μικροφωνική που ακολούθησε για μιάμιση ώρα πραγματοποιήθηκε στην πλατεία δημαρχείου στο Περιστέρι, με παρουσία 80 συντρόφων-ισσών, όπου μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί, παράλληλα, την πρώτη προπαγανδιστική κίνηση για την διαδήλωση αλληλεγγύης στους μετανάστες-τριες και τους πρόσφυγες και ενάντια στον ενδοκυριαρχικό πόλεμο, που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά το Σάββατο 19/12.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σάββατο 19/12, 12.00
Πλ. Καραϊσκάκη (100μ από τον σταθμό ΗΣΑΠ)
Αντιφασιστική Συνέλευση Πειραιά, Συνέλευση της Πλατείας Κερατσινίου, Ρεσάλτο (Κερατσίνι), Μπλόκο στην εξουσία (Νίκαια), Pasamontana (Κορυδαλλός), κατάληψη Σινιάλο (Αιγάλεω), κατάληψη Παπουτσάδικο (Χαϊδάρι), Θερσίτης (Ίλιον), κατάληψη Αγρός (πάρκο Τρίτση – Ίλιον)