3/08/18

Πανβαλκανική Διεθνιστική Πορεία Αλληλεγγύης 10/3/18

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/3/2018)


Υπό τη σκιά της συνεχιζόμενης βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης οι εντεινόμενοι ανταγωνισμοί των οικονομικών ελίτ έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο τις διακρατικές συγκρούσεις, το εθνικιστικό δηλητήριο και την απειλή ενός γενικευμένου πολέμου. Στους εγκληματικούς σχεδιασμούς τους θέλουν να συμπαρασύρουν τους λαούς που βουλιάζουν όλο και περισσότερο στον ίδιο βούρκο της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης.

Την ώρα που η Ν.Α. Ευρώπη βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο οικονομικών και γεωστρατηγικών ανταγωνισμών και ενώ όλο το πολιτικό φάσμα χορεύει στο νέο εθνικιστικό τέμπο του ελληνικού κράτους, το πιο ζωντανό πολιτικό και κοινωνικό κομμάτι κράτησε αγωνιστική στάση δίνοντας σε όλη την Ελλάδα πολύμορφες μάχες ενάντια στον εθνικισμό και τους φασίστες που επιχειρούν να ξαναβγούν στο δρόμο.

Σήμερα επιχειρείται να μπεί ταφόπλακα στην πολύμορφη κοινωνική δυναμική που αναπτύχθηκε από τον Δεκέμβρη του 2008 και έπειτα, τη διασταύρωση των ριζοσπαστικών απελευθερωτικών ιδεών και πρακτικών με τους εξεγερσιακούς "πειραματισμούς" της κοινωνίας τη διετία '10-'12 και στην αντιφασιστική έκρηξη μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Σε αυτό το οξυμένο περιβάλλον εθνικού παραλογισμού και πολεμικού εθνικισμού, το πρόταγμα του κοινού αγώνα των λαών της περιοχής ενάντια στην καπιταλιστική κυριαρχία και η διεθνιστική αγωνιστική κινητοποίηση υπεράσπισης των δομών του αγώνα δεν είναι μόνο αναγκαία αλλά αποτελεί τον μοναδικό δρόμο πολιτικής και κοινωνικής επιβίωσης για όλους.

Το μόνο συμφέρον για τους λαούς της περιοχής είναι η ειρηνική συνύπαρξη, η αλληλεγγύη και οι κοινοί αγώνες. Ο μόνος πόλεμος στον οποίο αξίζει να συμμετέχουμε δεν είναι αυτός για τα κέρδη των εθνικών και υπερεθνικών οικονομικών ελίτ, αλλά ο κοινωνικός - ταξικός πόλεμος για την επικράτηση μιας δίκαιης κοινωνίας ειρήνης και ευημερίας για όλους και όλες. 


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ – ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ
ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ

Η LIBERTATIA ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ - Η LIBERTATIA ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ:

ΠΑΝΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12:00 ΚΑΜΑΡΑ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11:00 LIBERTATIA